Medtryk.dk

"På sporet 1" - Præsentation

”På sporet 1” er første af to bind i en serie og handler bl.a. om kollegerne Eva, Kasim og Martin på detektivbureauet ”SE - Sikkerhed og Efterforskning” i København.

Materialet er beregnet til undervisning af begyndere på danskuddannelse 3, primært i multinationale klasser med hurtig progression, hvor kursisterne arbejder selvstændigt og er indstillet på at yde en vis indsats, både i klassen og som forberedelse hjemme. Der arbejdes med alle 4 færdigheder: tale – lytte/forstå – læse og skrive, med klar hovedvægt på de mundtlige færdigheder. Der anvendes en bred vifte af inputformer og teksttyper, og arbejdsmåderne rækker fra helt bundne grammatiske øvelser til frie, kommunikative opgaver.

Du kan se en oversigt over det sproglige stof i ”På sporet 1” her – en oversigt over det grammatiske stof her – og en liste med udtalearbejdets emner her.

Du kan læse mere om målgruppen, målsproget, metoderne m.v. enten her eller - mere detaljeret - i indledningen til lærervejledningen (følg linket til lærervejledningen nedenfor).

Materialet består af